Petra Sivén

39-vuotias Personal Trainer

LISÄÄ MOTIVAATIOTA

39-vuotias, kouluttautunut Personal Trainer Vantaalta

Hauskuus ja monipuolisuus lisäävät motivaatiota

Liikunnan täytyy olla hauskaa, motivoivaa ja iloa tuottavaa. Harrastan monipuolisesti liikuntaa niin luonnossa, kotona kuin kuntosalillakin. Toiminnalliset treenit, vapaat painot ja liikkuvuutta tukevat harjoitteet ovat tällä hetkellä omassa treenaamisessani ykkössijalla.

Joskus on hyvä myös haastaa itseään mukavuusalueen ulkopuolelle. Saatat yllättyä positiivisesti mihin kaikkeen pystytkään ja voit heittää vanhat uskomuksesi, ettet johonkin pystyisi, romukoppaan! Jos uskot onnistuvasi, onnistut, jos taas uskot epäonnistuvasi, luultavasti myös epäonnistut.

Olen kahden alakoulu ikäisen lapsen äiti, joka osaa samaistua hyvin perhe-elämän arkeen ja sen tuomiin lisähaasteisiin. Kiireisen arjen keskellä mennään helposti välillä sieltä, missä aita on matalin ja etenkin oma terveys ja hyvinvointi tuppaa jäädä taka-alalle. Usein ruokailut ja nukkuminen ovat epäsäännöllisiä, rutiinit puuttuvat tai kaava on muuten vain huono.

Kuinka voisin auttaa sinua?En ole vain valmentaja, joka antaa ohjelman ja näyttää kuinka liikkeet suoritetaan. Olen valmentaja, joka omistautuu täysillä jokaiseen asiakkaaseen. Miten eroan muista valmentajista? Lyhyesti, kokonaisvaltaisuus on se juttu. Opastan sinua rytmittämään ruokailujasi, tekemään terveellisempiä valintoja ravinnon suhteen ja kyllä, herkkupäivä kuuluu myös minun viikkooni. Kerron miten ja kuinka usein sinun tulisi liikkua ja teen juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi kunnioittaen treeniohjelman tukemaan tavoitteitasi. Vien sinua myös mukavuusalueesi ulkopuolelle, näet, miten opit jopa nauttimaan siitä. Näytän, neuvon ja opastan sinua tekemään asiat oikein ja olen tukenasi, vastaan mieltä askarruttaviin kysymyksiisi sekä motivoin, jos usko alkaa itseltäsi loppua. Mielelläni vaikka jumppaan kanssasi, jos se auttaa ja motivoi sinua eteenpäin! Opetan myös, kuinka pidät huolta mm. palautumisestasi, joka puolestaan on yksi avainsanoista tulosten saavuttamisessa. Matkan varrella testaamme kehitystäsi ja muokkaamme ohjelmaasi aina tarpeen mukaan.

Valmentajanasi lupaan panostaa kaiken osaamiseni sinun hyvinvointiisi! Rennolla, mutta napakalla otteella, hymyssä suin!

Ammatikseni olen ehtinyt ohjaamaan nyt kahdeksan vuotta ja tiedän olevani unelma-ammatissani!

Peruskoulutus:

Personal Trainer koulutus Tsemppari- yksityiskoulussa (Pääkouluttaja Jukka Harju)

Jatkokoulutus:

Screening and correcting mobility- Liikkuvuuden ja liikeratojen testaus ja korjaus koulutus
(Pääkouluttaja Jukka Harju)

Ota yhteyttä vaikka jo tänään!

INTOHIMO

Onnistumisen iloa

Työssäni ohjaajana nautin siitä, kun saan tavata ihania ihmisiä, opastaa ja auttaa heitä kohti terveempää huomista ja mikä parasta, nähdä onnistumisen iloa sekä muutoksia ihmisessä itsessään! Moni sanoo löytäneensä niin itsensä kuin liikunnan ilonsa uudelleen! Kokeneen kasvaneensa ihmisenä sekä tuntevansa olonsa vahvaksi, energiseksi ja terveeksi. Ja se muuten näkyykin kauas!

Tuntuuko siltä, että nyt voisi olla sinun hetkesi tehdä kaipaamiasi muutoksia elämääsi ja haluaisit ottaa askeleen kohti tavoitteitasi? Aloittaminen voi tuntua vaikealta ja muutosten tekeminen ei aina ole helppoa. Jos et tiedä mistä lähteä liikkeelle ja se tuntuu vaikealta yksin, ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan yhdessä tavoite, tahti ja juuri sinulle oikea aika ja paikka ja lähdetään matkalle kohti tavoitteesi saavuttamista. Iloa ja hyvää fiilistä unohtamatta!